Информации за Туристички кредит

Туристичкиот кредит е бескаматен кредит, наменет за патувања до 60.000 мкд по лице, со
рок на отплата од 1 до 10 месеци.

Овој тип на кредит се однесува за аранжмани и патувања кои се во организација на ЈК
Травел
и Минт Травел.

За аплицирање, погледнете ги web страните jk.mk и minttravel.mk, одберете аранжман и
пратете барање за резервација. Или контактирајте ги на телефонскиот број 15-585