Апликација

  Рата: 350 ден.

  Износ на кредит

  Рок на Отплата


  Прочитајте ги општите услови за аплицирање тука.


  Зошто да го изберете mintCredit ?

  Одобрување

  10 минути


  Кредит до

  300.000 ден.


  Рок на отплата

  30 месеци  За нас.


  Mint Credit фокусот го става на проактивен пристап кон клиентите, квалитетна услуга и брзината на одобрување и исплата на финансиските средства.


  Наша Мисија


  Затоа што нашата главна цел е задоволен клиент. Нашиот млад и посветен тим кој постојано се зголемува настојува секогаш да е блиску до своите клиенти нудејќи им се подобра услуга. Вложуваме во својот однос со клиентите затоа што ја цениме лојалноста и веруваме во доверба на долги патеки. Со нас потребните средства Ви се секогаш на дофат.

  Доверба


  Како компанија која е посветена кон своите клиенти, постојано вложуваме во своите вработени и употребува технолошки иновации кои ни овозможуваат повисок степен на ефикасност во нашето работење и побрзо процесирање на кредитните апликации со цел подобрување на услугите кои клиентите.


  • Неодамна користев краткорочен заем и бев исклучително задоволна од брзиот и лесен процес на аплицирање и одобрување
   Јована
   Скопје
  • Брза и ефикасна услуга, средствата ги добив навреме
   Ангела
   Скопје
  • Тимот на има пријателски однос и секогаш се трудат за моите потреби да бидат навремено задоволени. Нивната услуга е доверлива и сигурна
   Петар
   Охрид

  Најбрз и наједноставен
  кредит за сите